Vaikka sitä hetken epäilin... kouluviikko takana! Kyllä oli työntäyteinen viikko,pitkiä päivä, ryhmätöitä, ensimmäinen tentti. Positiivista mielenkiintoiset keskustelut ja luokka mukavia ihmisiä täynnä!
Ensimmäinen tentti ammattikorkea koulussa oli sellainen kuin odotinkin. Haastava, muttei ylitsepääseämätön, ryhmässä saatiin tehdä, se helpotti paljon.

Kotona mies on saanut pyörittää arkea, hyvin on onnistunut. Kiitos hälle siitä! Ipanalle on ottanut koville hoidossa olo, melkein kaksi viikkoa putkeen. Pisin tähän astisista jaksoista. Päiväkoti päivät ovat menneet hyvin, mutta kotona isä ja äiti ovat saaneet tuntea, että lapsi on hylätty päiväksi päiväkotiin. Kitinää ja kiukkua on riittänyt affektikohtauksia Ipanalla on ollut tiuhaan, melkein joka päivä tai siis ilta, eilen kolmesti. Koville meinaa ottaa meillä vanhemmilla nämä kohtaukset.

Illat on menneet tenttiin lukiessa ja kouluhommia tehdessä. Maanantaina ehdin jopa Morriksen kanssa lenkille, seuraavan kerran tänään. Ai, että teki hyvää ulkona olo! Ja kerrankin Morriskin malttoi kulkea namin perässä, vaikka takana kulki koira. :) Positiivista siis kerrankin koiran kanssa.